Asigurare RCA, polita de raspundere civila auto.

Cum obtii un RCA ieftin? Simplu! Compara tarifele la asigurare rca online si gasesti cel mai ieftin rca din Romania. Cumpara asigurare auto rca ieftina. Calculator preturi RCA online, asigurare obligatorie de raspundere civila auto.

Calculator RCA

Avem nevoie de datele tale sa te contactam.

Tarife RCA

Ai acces pe loc la tabelul de preturi si tarife RCA de la toti asiguratorii din Romania.

Calculator asigurare auto RCA in functie de varsta. Afli cat costa si inchei o asigurare rca ieftina online. Preturi asigurari auto in functie de varsta, dar, ai acces la oferta completa, simplu si rapid, cu un comparator de preturi RCA auto. Compari tarifele si alegi cel mai mic pret RCA.

Asigurari la tine Acasa este brand operat de ATA Asistent in Brokeraj, cu sediul in Bucuresti. Politele de asigurare RCA sunt emise in numele Vector - Broker de asigurari.

Asigurare RCA auto online, broker AtA Asigurari Bucuresti

Asigurare RCA ieftin online

Indiferent ca esti persoana fizica, sau juridica, te ajutam cu o polita de asigurare RCA online la preturi accesibile, daca tot este obligatorie, macar sa fie ieftina. Un email sau telefon si te contactam imediat sau aplica la calculator RCA.

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare obligatorie, al carei principal beneficiu pentru cumparator este dreptul de a circula cu automobilul pe drumurile publice. In urma unui accident rutier eventualul prejudiciat beneficiaza de serviciile asiguratorului.

In situatia in care un conducator a provocat un accident si nu detine o asigurare RCA valabila, persoana prejudiciata este indreptatita sa solicite despagubiri direct de la vinovat.

RCA

RCA auto la tine acasa

Incheierea unei polite de asigurare RCA auto nu a fost niciodata mai usoara. Tu alegi perioada: 1, 2, 3, 6, 9 sau 12 luni. Compara oferta de preturi RCA online, alegi polita pentru masina, iar noi venin cu asigurarea RCA la tine acasa.

Datele furnizate trebuie sa corespunda exact cu cele inscrise in certificatul de inmatriculare al autovehiculului. Astfel, dupa verificare, in functie de propriul istoric de daune, poti sa cumperi un RCA ieftin.

Asigurare RCA ieftina online. Iti expira in curand?

Calculator preturi RCA online. Calculeaza tarife pentru asigurarea rca si alege cel mai mic pret. Cumpara asigurare ieftina RCA.

Calculator RCA

RCA ieftin online de la AtA Asigurari Bucuresti

Iti expira asigurarea RCA? Te scutim de alergat! De la calculator RCA ieftin online poti primi lista cu preturi la asigurarea de raspundere civila auto. Compari tarifele de asigurare RCA online si cumperi, in calitate de persoana juridica sau persoana fizica, un RCA ieftin de la AtA Asigurari Bucuresti!

Pentru ca este dificil sa contactezi toate societatile de asigurari sa afli cat costa o asigurare RCA pe o luna, doua sau trei luni, ne-am gandit sa folosesti acest calculator RCA online simplu, care iti ofera o lista cu tarifele percepute de firmele de asigurari din Romania si astfel poti sa alegi cel mai ieftin RCA. Poti incheia online o asigurare RCA, la tine acasa, din confortul tau, iar noi ti-o aducem rapid la domiciliu, gratuit.

De ce sa compari ofertele de asigurare RCA auto?

Cum obtin cea mai buna polita RCA? Dupa cum bine stim, asigurarea RCA este obligatorie prin lege. Prin urmare, este o cheltuiala necesara. Totusi, doar pentru ca este o cheltuiala obligatorie, nu inseamna ca trebuie sa fie scumpa. Comparand tarifele, vei vedea cat ai putea sa economisesti. Cui nu-i place sa economiseasca bani?

RCA pentru soferii tineri sau incepatori

Soferii tineri, cat si cei incepatori, sunt adesea incadrati in categoria de „risc ridicat”. Experienta redusa de conducere si inclintia mai mare spre a provoca accidente pot duce la aceste prime mai mari. Cautarea de reduceri si tarife ieftine pentru soferii tineri sau incepatori este intotdeauna o idee buna.

De ce ai nevoie de asigurarea RCA?

Caracterul obligatoriu al asigurarii RCA se dovedeste cu adevarat util in momentul in care esti implicat intr-un accident de masina – fie ca esti singurul vinovat de producerea accidentului sau e vorba de o culpa comuna, asigurarea RCA te scuteste de cheltuieli.

Indiferent daca lovesti o persoana, o masina aflata in trafic sau stationata, un gard sau un stalp, prin polita RCA esti exonerat de la plata daunelor. Aceasta responsabilitate revenind in totalitate asiguratorului.

Intotdeauna e loc de mai bine! Alege asigurarea auto CASCO ce protejeaza si vehiculul tau impotriva accidentelor, indiferent daca ele au fost generate de tine, ori de catre altcineva, dar si impotriva furtului.

Asigurarea RCA auto nu inseamna doar pret!

Desigur, are sens sa compari ofertele, astfel incat sa gasesti cele mai bune cotatii sau un pret orientativ, dar, este mult mai important sa ai acoperirea potrivita, decat sa cauti o polita RCA ieftina. Daca te gandesti doar sa primesti cel mai ieftin rca de pe piata si nu esti acoperit pentru ceea ce ai nevoie, ramai descoperit in cazul unei posibile daune! Un calculator RCA auto online gaseste simplu si rapid polite auto cu tarife avantajoase dar compara propunerile speciale si reducerile de pret ale fiecarui asigurator calculate pentru tine.

Alege cea mai buna polita de asigurare auto rca

Primesti pe loc ofertele de pret la asigurare auto rca: Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig, Uniqa.


  • asigurare auto rca Allianz Tiriac
  • Asirom
  • asigurare auto rca City Insurance
  • asigurare auto rca Euroins
  • asigurare auto rca Generalli
  • asigurare auto rca Groupama
  • asigurare auto rca Omniasig
  • asigurare auto rca Uniqa

Compara cele mai atractive oferte de pe piata

Colaboram cu toate societatile de asigurari din Romania. Ai acces la o oferta larga de polite si decizi care raspunde cerintelor tale. Beneficiezi de solutii de asigurare la preturi unice in Romania.

Intrebarile tale au raspuns


Ce este polita RCA?

Asigurarea de Raspundere Civila Auto (RCA) este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau decesul ori vatamarile corporale suferite.

Ce acopera polita RCA?

Polita RCA acopera pagube materiale si vatamari corporale produse tertilor din culpa asiguratului. Pagube produse ca urmare a lipsei de folosinta a autovehiculului avariat. Cheltuieli de judecata efectuate de persoana prejudiciata.

De ce este obligatorie polita RCA?

Toti proprietarii de vehicule, persoane fizice ori juridice, sunt obligati sa incheie asigurarea de raspundere civila auto si sa plateasca prima de asigurare aferenta.

Scopul acestei asigurari este ca cel pagubit sa primeasca despagubiri pentru daunele suferite, indiferent de situatia materiala a celui care a produs paguba. In acest fel, asigurarea de raspundere civila auto este in interesul tertului pagubit, dar si in interesul celui care a produs paguba. S-ar putea intampla ca, doar dintr-o mica neatentie, un conducator auto sa produca celui pe care l-a accidentat pagube evaluate la o suma considerabila, suma care i-ar afecta bugetul.

Pe ce perioada se incheie asigurarea auto?

Asigurarea RCA se incheie, in general, pe o perioada de 6 luni sau 12 luni. Se poate incheia si doar pentru 1 luna, dar numai pentru obtinerea numerelor provizorii, daca posesorului autoturismului i s-a eliberat un certificat provizoriu de circulatie pentru respectivul autoturism.

Ce afecteaza preturile asigurarilor auto?

Fiecare furnizor de asigurari isi stabileste preturile pe diferite lucruri, deci ce afecteaza efectiv suma pe care o platesti pentru asigurare? La AtA, analizam o serie de factori, printre care: varsta, experienta de conducere, fisa de conducere (cereri si condamnari), tipul de masina pe care o conduci.

In ce tari este valabila asigurarea obligatorie RCA?

Asigurarea obligatorie RCA este valabila pe: teritoriul Romaniei; teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene si cele apartinand Spatiului Economic European; teritoriul statelor care leaga direct doua tari membre ale Uniunii Europene in care nu exista birou national. Asiguratorii pot extinde valabilitatea teritoriala a politei. Tarile in care asigurarea este valabila sunt precizate in polita.


mai multe intrebari