Asigurari ieftine

Pentru asigurari ieftine: auto, locuinta, calatorie, raspundere civila profesionala in Bucuresti, NU trebuie sa te deplasezi la sediul nostru, aplica online!

Calculezi preturile online si cumperi o asigurare ieftina


Comparam preturile companiilor de asigurari si alegi cea mai ieftina polita auto, locuinta, calatorie sau raspundere civila profesionala. Daca ai nevoie de ajutor, AtA Asigurari Bucuresti iti ofera suport online in fiecare zi a saptamanii.

Lista completa produse de asigurare


Asigurari de locuinta PAD & Facultativa

Protejeaza-ti investitia prin asigurarea de locuinta PAD sau Facultativa.

Asigurari autovehicule RCA & CASCO

Compara tarife si comanda asigurari auto ieftine RCA sau CASCO.

Asigurari de raspundere civila profesionala

Asigurarea de raspundere civila profesionala, sau grija pentru persoanele din jur!

Asigurare medicala de calatorie - Travel

Calatoreste linistit in orice vacanta… mica sau mare, noi te asiguram!


Platesti prea mult pentru asigurarile tale?

Aplica online, compari tarifele si cumpreri asigurari ieftine.


Achizitia unei asigurari ieftine nu este dificila. Compari tarifele de la toti furnizorii si alegi polita care se potriveste nevoilor si bugetului tau. Calculatorul de preturi, pentru fiecare tip de asigurare, iti permite sa calculezi si sa gasesti oferte bune si planuri de asigurare mai ieftine. Agentii nostri iti vor prezenta ofertele de asigurare compatibile cu planul tau si te ajuta sa achizitionezi asigurarea potrivita. In acest fel, vei gasi planul potrivit in cateva minute.

Ai nevoie de ajutor?

Alege mai simplu ce asigurari se potrivesc cerintelor tale.

Contacteaza-ne

Asigurari ieftine online: auto, locuinta, calatorie, raspunderi civile

"ASIGURARI LA TINE ACASA" este brand operat de catre ATA Asistent in Brokeraj, cu sediul social in Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov, Str. Drumul Fermei, Nr. 116, Bl. 7, Ap. 46. Politele de asigurare sunt emise in numele Vector Broker de Asigurare Reasigurare, CUI 16037383.

Protejezi lucrurile importante cu asigurari ieftine

Cel mai important este ca, aceste asigurari vor oferi un grad de siguranra in viata ta, protejandu-te in acelasi timp de potentiale dezastre financiare. In prezent, in tara noastra, exista companii specializate in asigurari de diverse tipuri. Ofertele sunt foarte flexibile, putandu-se adapta tuturor nevoilor tale.

Iata cateva dintre exemplele cele mai cautate de catre romani:

 • Asigurare RCA si CASCO – asigurarile auto obligatorii (acele asigurari RCA) asigura ceilalti participanti la trafic impotriva daunelor pe care le-am putea genera noi. CASCO reprezinta asigurari auto facultative ce iti protejeaza si vehiculul tau impotriva accidentelor, indiferent daca ele au fost generate de tine, ori de catre altcineva, dar si impotriva furtului.

 • Asigurare locuinta PAD si Facultativa – locuinta poate reprezenta cea mai valoroasa posesie pe care o persoana o are, iar o asigurare de casa o va proteja impotriva fenomenelor naturale, cum ar fi incendiile, inundatiile, dar si a celor antropice, cum ar fi furtul sau vandalismul.

 • Asigurarea de raspundere civila profesionala - in desfasurarea activitatii profesionale poti sa produci unor terte parti prejudicii financiare datorate unor erori, omisiuni sau neglijenta profesionala. Asigurarea de raspundere civila profesionala te va ajuta sa indrepti greselile asigurand continuitatea afacerii.

 • Asigurarea de calatorie – adesea, cand plecam in vacanta, nu ne gandim ca se poate intampla ceva rau. Insa, in cazul in care suferim vreun accident, ne vom trezi cu niste note de plata incredibil de mari, generate de interventiile medicale. Pentru a reduce acest risc, o asigurare de calatorie ar fi foarte utila.

Contacteaza-ne pentru a afla diferentele si avantajele diverselor polite de asigurare, dar si mai multe detalii despre modul in care ele functioneaza. In final, vei putea alege mult mai rapid asigurari ieftine care se potrivesc cerintelor tale.

Alege cea mai buna polita

Primesti pe loc ofertele de pret la : Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig, Uniqa.


 • Allianz Tiriac
 • Asirom
 • City Insurance
 • Euroins
 • Generalli
 • Groupama
 • Omniasig
 • Uniqa

Compara cele mai atractive oferte de pe piata

Colaboram cu toate societatile de asigurari din Romania. Ai acces la o oferta larga de polite si decizi care raspunde cerintelor tale. Beneficiezi de solutii de asigurare la preturi unice in Romania.