Asigurare malpraxis medical online, raspundere civila profesionala

Asigurare de raspundere civila profesionala a medicilor, asistentilor de farmacie si unitatilor farmaceutice, asigurare malpraxis medical. Raspunderea civila a personalului medical si a furnizorului de produse si servicii medicale, sanitare si farmaceutice.

Asigurare malpraxis medical

Avem nevoie de datele tale sa te contactam.

Calculator preturi asigurare malpraxis medical. Afla cat costa asigurarea de malpraxis online pentru personalul medical, doctori, asistenti medicali, farmacisti, biologi si unitati spitalicesti. Preturile sunt stabilite de catre societatile de asigurare.

Asigurari la tine Acasa este brand operat de ATA Asistent in Brokeraj, cu sediul in Bucuresti. Politele de asigurare malpraxis medical sunt emise in numele Vector - Broker de asigurari.

Asigurare malpraxis medici, farmacii, doctori

Raspundere civila profesionala

Asigurare de raspundere civila profesionala se adreseaza persoanelor fizice cu calificare profesionala autorizata in scopul furnizarii de servicii medicale, farmaceutice sau servicii conexe actului medical, precum si persoanelor juridice autorizate sa acorde servicii medicale si farmaceutice.

Calculatorul de malpraxis medical ofera cotatii de pret pentru personal medical si unitati spitalicesti precum medic de familie, medic dentist, medic specialist, farmacist, asistent medical, asistent de farmacist, furnizor medical sau unitate spitaliceasca. Alegi si comanzi asigurarea de malpraxis medical online.

Asigurare malpraxis medical

Asigurare malpraxis medical

Asigurare malpraxis pentru medici, farmacisti si alte persoane din domeniul asistentei medicale acopera prejudiciile produse prin vatamari corporale/deces ca urmare a savarsirii unor acte de malpraxis de catre asigurat, respectiv de catre personalul medical al asiguratului (in cazul persoanelor juridice).

Calculeaza polita de asigurare malpraxis medical

Calculator malpraxis medical. Gaseste pretul care acopera si se potriveste cel mai bine activitatii tale.

Vezi oferta

Asigurarea de malpraxis medical acopera un risc financiar major

Asigurarea de malpraxis medical ofera avantaje atat pentru cadrele medicale, farmaceutice, precum si pentru institutiile medico-sanitare publice si private. Riscul financiar major, in cazul producerii unui prejudiciu pacientului in timpul acordarii serviciilor medicale, este acoperit acum prin polita de asigurare malpraxis medical.

Cine poate incheia o polita de raspundere civila profesionala?

Polita de raspundere civila profesionala, asigurarea malpraxis, poate fi incheiatata pentru una din urmatoarele profesii: medic, farmacist, asistent medical, medic veterinar, avocat, notar, administrator judiciar, lichidator, auditor, arhitect, inginer, constructor, proiectant, expert contabil, contabil autorizat sau broker de asigurare. Prin polita de raspundere civila profesionala se acopera daunele cauzate beneficiarilor ca urmare a practicarii profesiei asiguratului.

Alege cea mai buna polita de asigurare raspundere civila farmacisti

Primesti pe loc ofertele de pret la asigurare raspundere civila farmacisti: Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig, Uniqa.


  • asigurare raspundere civila farmacisti Allianz Tiriac
  • Asirom
  • asigurare raspundere civila farmacisti City Insurance
  • asigurare raspundere civila farmacisti Euroins
  • asigurare raspundere civila farmacisti Generalli
  • asigurare raspundere civila farmacisti Groupama
  • asigurare raspundere civila farmacisti Omniasig
  • asigurare raspundere civila farmacisti Uniqa

Compara cele mai atractive oferte de pe piata

Colaboram cu toate societatile de asigurari din Romania. Ai acces la o oferta larga de polite si decizi care raspunde cerintelor tale. Beneficiezi de solutii de asigurare la preturi unice in Romania.