Asigurare malpraxis avocat, raspundere civila profesionala avocat

Asigurare de malpraxis potrivita pentru firme de avocatura, cabinet individual avocat. Primul pas in protejarea si cresterea afacerii tale. Daca un client percepe ca tu esti responsabil, asigura-ti continuitatea activitatii profesionale.

Asigurare malpraxis avocat

Avem nevoie de datele tale sa te contactam.

Calculator pret asigurare malpraxis avocat online, simplu si rapid. Emitere pe loc.

Asigurari la tine Acasa este brand operat de ATA Asistent in Brokeraj, cu sediul in Bucuresti. Politele de asigurare malpraxis avocat sunt emise in numele Vector - Broker de asigurari.

Asigurare raspundere civila profesionala avocat online

Raspundere civila avocat

In calitate de avocat, clientii conteaza pe tine pentru servicii juridice profesionale. Fie ca esti practicant sau firma de avocatura, te expui unor riscuri de raspundere unice profesiei de avocatura ce apar din practica dreptului.

Asigurarea de raspundere civila profesionala pentru avocati, asigurarea malpraxis, este un produs pentru firme de avocatura. Stim ca faci tot posibilul sa oferi clientilor o reprezentare de cea mai inalta clasa. Uneori, in ciuda celor mai bune intentii, clientii sunt nemultumiti.

Asigurare malpraxis avocat online

Asigurare malpraxis avocat

In situatia in care ai comis o greseala sau chiar atunci cand nu ai nicio vina, dar un client percepe ca tu esti responsabil, asigurarea de raspundere profesionala te poate proteja de consecintele financiare ale proceselor.

Asigurarea malpraxis acopera costul angajarii avocatilor pentru a te apara impotriva unui proces si orice solutionare sau hotarare impotriva ta care rezulta din practica legii.

Calculeaza polita de asigurare malpraxis avocat

Foloseste calculatorul de pret asigurare malpraxis avocat online. Emitere rapida si livrare imediata pe email.

Cere oferta

Asigurarea de raspundere civila profesionala a avocatilor

Asigurarea de raspundere profesionala a avocatilor cu caracter minim obligatoriu se incheie cu respectarea urmatoarelor reguli:
  • avocatul stagiar se asigura pentru un risc asigurat in valoare de minimum 3.000 euro anual
  • avocatul definitiv se asigura pentru un risc asigurat in valoare de minimum 6.000 euro anual

Cine poate incheia o polita de raspundere civila profesionala?

Polita de raspundere civila profesionala poate fi incheiatata pentru una din urmatoarele profesii: medic, farmacist, asistent medical, medic veterinar, avocat, notar, administrator judiciar, lichidator, auditor, arhitect, inginer, constructor, proiectant, expert contabil, contabil autorizat sau broker de asigurare. Prin polita de raspundere civila profesionala se acopera daunele cauzate beneficiarilor ca urmare a practicarii profesiei asiguratului.

Alege cea mai buna polita de asigurare raspundere civila avocati

Primesti pe loc ofertele de pret la asigurare raspundere civila avocati: Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig, Uniqa.


  • asigurare raspundere civila avocati Allianz Tiriac
  • Asirom
  • asigurare raspundere civila avocati City Insurance
  • asigurare raspundere civila avocati Euroins
  • asigurare raspundere civila avocati Generalli
  • asigurare raspundere civila avocati Groupama
  • asigurare raspundere civila avocati Omniasig
  • asigurare raspundere civila avocati Uniqa

Compara cele mai atractive oferte de pe piata

Colaboram cu toate societatile de asigurari din Romania. Ai acces la o oferta larga de polite si decizi care raspunde cerintelor tale. Beneficiezi de solutii de asigurare la preturi unice in Romania.