Asigurari locuinte online PAD + Facultativa. Preturi asigurari locuinte Bucuresti

Exista doua tipuri de asigurari locuinte: asigurarea obligatorie PAD si asigurarea facultativa a locuintei. AtA iti ofera ambele polite de asigurari pentru locuinte, asigurare locuinta facultativa + obligatorie. Tu alegi polita potrivita pentru casa ta.

Asigurari locuinte online - Bucuresti

Incheie acum polite de asigurari locuinte online, simplu si rapid. Foloseste calculatorul pentru a sti pretul politei tale! Calculeaza online costul de asigurare locuinta facultativa + obligatorie.

Ce acopera asigurarea de locuinta

Poti acoperi orice imobil cu destinatie de locuinta: apartament, casa si dependinte.

Politele de asigurari locuinte acopera riscuri precum: cutremur, inundatie, alunecari de teren – riscuri cuprinse in polita obligatorie PAD.

Incendiu, explozie, furtuna, lovirea locuintei de vehicule rutiere, riscuri atmosferice, greutatea stratului de zapada, avalansa, etc., cuprinse in polita facultativa. In functie de asigurator, poti sa optezi si pentru extra acoperiri. Preturi asigurari locuinte online Bucuresti.

Pret Asigurari PAD locuinte Bucuresti

Asigurare PAD

Asigurari locuinte PAD - este o polita de asigurare obligatorie care acopera daune produse de catastrofe naturale asupra locuintelor.Pret Asigurari facultative locuinte Bucuresti

Asigurare Facultativa

Asigurari locuinte facultative - polita facultativa este o modalitate buna de a proteja locuinta si bunurile impotriva lucrurilor pe care nu le putem prevede.Asigurari locuinte PAD + Facultativa

Asigurarile de locuinte sunt concepute pentru ati oferi tie si familiei linistea sufleteasca ca locuinta, iclusiv bunurile continute, sunt in siguranta. Iti vom prezenta o lista a ofertelor de asigurari pentru locuinte din care poti alege pe cea care acopera nevoile tale.

Pret asigurari locuinte online, PAD, Facultativa, AtA Bucuresti

AtA - Asigurari la tine acasa

"ASIGURARI LA TINE ACASA" este un brand operat de firma ATA Asistent in Brokeraj, cu sediul social in Bucuresti. Politele de asigurare sunt emise in numele Vector Broker de Asigurare Reasigurare.