Asigurare malpraxis online, asigurare riscuri profesionale

Asigurare malpraxis – cat de importanta este polita de asigurare risc profesional si cine este obligat sa incheie o asigurare de raspundere civila profesionala. Asigurarea este obligatorie in multe profesii, fiind impusa de legislatie sau asociatiile profesionale, ca o conditie pentru obtinerea/reinnoirea licentei/autorizatiei/certificatului profesional in domeniul respectiv.

Asigurare malpraxis

Asigurare risc profesional.

Pret asigurare

Asigurarea de raspundere civila profesionala este destinata persoanelor juridice si fizice autorizate pentru practicarea unor profesii specifice: medic, farmacist, asistent medical, medic veterinar, avocat, notar, administrator judiciar, lichidator, auditor, arhitect, inginer, constructor, proiectant, expert contabil, contabil autorizat.

Asigurarea de risc profesional a fost creata special pentru a prelua riscurile profesiilor cu raspunderi deosebite, astfel, profesionalismul si munca ta sa nu fie puse sub semnul intrebarii. Obiectul asigurarii il constituie acoperirea daunelor cauzate beneficiarilor ca urmare a practicarii profesiei asiguratului.

Comanda asigurarea de raspundere civila profesionala online!

Asigurare malpraxis notar

Asigurarea de raspundere civila profesionala a notarilor publici, asigurare malpraxis, te scuteste de cheltuielile financiare in cazul in care trebuie sa platesti despagubiri unui client pentru prejudiciile produse acestuia, din culpa ta.


Calculator pret

Asigurare malpraxis medical

Asigurare de raspundere civila profesionala a medicilor, asistentilor de farmacie si unitatilor farmaceutice, asigurare malpraxis. Raspunderea civila a personalului medical si a furnizorului de produse si servicii medicale, sanitare si farmaceutice.


Calculator pret

Asigurare malpraxis avocat

Asigurarea de malpraxis potrivita pentru firma de avocatura este primul pas in protejarea si cresterea afacerii tale. Daca un client te percepe ca fiind responsabil, asigura-ti continuitatea activitatii profesionale cu polita de raspundere civila profesionala.


Calculator pret

Asigurare malpraxis expert contabil

Asigurarea de raspundere civila profesionala a contabililor autorizati, expertilor contabili, cenzorilor si consultantilor fiscali, asigurarea malpraxis, iti ofera protectia financiara necesara in cazul in care trebuie sa platesti despagubiri, asigurare malpraxis.


Calculator pret

AtA - Asigurari la tine acasa

"ASIGURARI LA TINE ACASA" este brand operat de catre ATA Asistent in Brokeraj, cu sediul social in Bucuresti. Politele de asigurare risc profesional sunt emise in numele Vector Broker de asigurari.