Asigurari auto online RCA si CASCO. Preturi asigurari auto Bucuresti

Exista doua tipuri de asigurari auto: asigurarea obligatorie de raspundere civila, sau RCA, si asigurarea facultativa auto, CASCO. AtA iti ofera ambele asigurari de autovehicule. Alege asigurarea auto potrivita pentru masina ta.

Asigurari auto Bucuresti

Acoperirea de care ai nevoie depinde si de ceea ce conduci, unde si cum. Te ajutam sa gasesti oferta potrivita pentru tine si sa economisesti o suma semnificativa de bani.

Vrei o asigurare auto pentru masina personala sau pentru autoturismele companiei, gasesti solutiile potrivite nevoilor tale in functie de riscuri: de la cele esentiale pana la cele mai complexe. AtA - Asigurari auto Bucuresti

Cine are cele mai ieftine asigurari auto, RCA sau CASCO? Ai raspunsul la un clic distanta. Vei primi cotatii de asigurari auto de la cei mai buni furnizori. Cu instrumentul de comparare tarife online, obtii rapid ofertele de asigurari auto ieftine! Cere o oferta gratuita acum!

Pret Asigurari auto obligatorii RCA - AtA Bucuresti

Asigurare obligatorie RCA

RCA - asigurare auto obligatorie pentru daune produse tertilor. Oferta disponibila pe loc, pentru persoane fizice si juridice. Foloseste calculatorul RCA.Pret Asigurari auto facultative CASCO - AtA Bucuresti

Asigurare facultativa CASCO

Asigurarea auto facultativa, CASCO, acopera cheltuielile care nu sunt incluse in acoperirea oferita de asigurarea obligatorie, inclusiv acoperirile mai costisitoare.Asigurari auto ieftine?

Obtinerea unui pret bun este importanta. Merita, de asemenea, sa te asiguri ca polita pe care o alegi are nivelul adecvat de acoperire. Acest lucru ar putea insemna ca cel mai ieftin nu este intotdeauna cea mai buna alegere.

Pret asigurari auto online RCA, CASCO. Asigurari auto Bucuresti

AtA - Asigurari la tine Acasa

"ASIGURARI LA TINE ACASA" este brand operat de catre ATA Asistent in Brokeraj, cu sediul social in Bucuresti. Politele de asigurare sunt emise in numele Vector Broker de Asigurare Reasigurare.