Asigurare raspundere civila profesionala notar, asigurare malpraxis notar public

Asigurarea de raspundere civila profesionala a notarilor publici, asigurare malpraxis, te scuteste de cheltuielile financiare in cazul in care trebuie sa platesti despagubiri unui client pentru prejudiciile produse acestuia, din culpa ta.

Asigurare malpraxis notar

Avem nevoie de datele tale sa te contactam.

Calculator preturi asigurare malpraxis notar public online. Afla cat costa polita de asigurare raspundere civila profesionala a notarilor!

Asigurari la tine Acasa este brand operat de ATA Asistent in Brokeraj, cu sediul in Bucuresti. Politele de asigurare malpraxis notar sunt emise in numele Vector - Broker de asigurari.

Asigurare raspundere civila profesionala notar public

Raspundere civila profesionala

Activitatea de notar public este o profesie cu raspunderi deosebite, bazata pe buna ta reputatie, care insa implica riscul de a face greseli in indeplinirea obligatiilor pe care le ai fata de beneficiarii serviciilor oferite de tine, prin eroare, omisiune sau neglijenta.

Poti beneficia de o asigurare de raspundere civila profesionala care te protejeaza impotriva prejudiciilor pe care le poti produce acestora si care sa iti asigure continuitatea activitatii tale profesionale.

Asigurare malpraxis notar

Asigurare malpraxis notari

Asigurarea de raspundere civila profesionala a notarilor publici, malpraxis, acopera partea financiara cand trebuie sa platesti despagubiri unui client pentru prejudiciile produse acestuia, din culpa ta (neglijenta, imprudenta, omisiune), ca urmare a unor erori profesionale savarsite in exercitarea functiei de notar.

Poti incheia o asigurare malpraxis indiferent de forma in care iti desfasori activitatea: birou individual, cabinet asociat, societate civila profesionala.

Nu ai timp sa cauti o asigurare de malpraxis buna?

Poti calcula si comanda polita de asigurare malpraxis notar online, gasim cel mai bun pret. Emitere pe loc.

Vezi oferta

Cine poate incheia o polita de raspundere civila profesionala?

Polita de raspundere civila profesionala poate fi incheiatata pentru una din urmatoarele profesii: medic, farmacist, asistent medical, medic veterinar, avocat, notar, administrator judiciar, lichidator, auditor, arhitect, inginer, constructor, proiectant, expert contabil, contabil autorizat sau broker de asigurare. Prin polita de asigurare malpraxis se acopera daunele cauzate beneficiarilor ca urmare a practicarii profesiei asiguratului.

Riscuri acoperite:

 • Sumele compensatorii pe care esti obligat sa le platesti persoanelor pagubite
 • Cheltuielile de judecata facute de persoana pagubita pentru indeplinirea formalitatilor legale in vederea obligarii tale la plata despagubirilor
 • Cheltuielile de judecata facute de tine in procesul civil, stabilite de lege ori de catre instantele de judecata, daca ai fost obligat la plata despagubirilor

Alege cea mai buna polita de asigurare raspundere civila notari

Primesti pe loc ofertele de pret la asigurare raspundere civila notari: Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig, Uniqa.


 • asigurare raspundere civila notari Allianz Tiriac
 • Asirom
 • asigurare raspundere civila notari City Insurance
 • asigurare raspundere civila notari Euroins
 • asigurare raspundere civila notari Generalli
 • asigurare raspundere civila notari Groupama
 • asigurare raspundere civila notari Omniasig
 • asigurare raspundere civila notari Uniqa

Compara cele mai atractive oferte de pe piata

Colaboram cu toate societatile de asigurari din Romania. Ai acces la o oferta larga de polite si decizi care raspunde cerintelor tale. Beneficiezi de solutii de asigurare la preturi unice in Romania.