Asigurare medicala de calatorie online

Indiferent daca pleci singur in vacanta sau cu prietenii si familia ia cu tine o asigurare medicala de calatorie. AtA acopera Europa si intreaga lume si mai ales, iti acopera costurile medicale de care s-ar putea sa ai nevoie.

Asigurare medicala de calatorie in strainatate, Travel


Asigurare calatorie online, buna indiferent daca zbori singur in vacanta sau cu prietenii si familia. AtA acopera Europa si intreaga lume! Calculeaza pe loc cel mai bun pret si comanda o asigurare medicala de calatorie online.

Asigurare calatorie online

Avem nevoie de datele tale sa te contactam.

Calculator pret asigurare de calatorie, ieftina online. Primesti asigurarea medicala rapid pe mail si te poti bucura de o vacanta fara griji.

Asigurari la tine Acasa este brand operat de ATA Asistent in Brokeraj, cu sediul in Bucuresti. Politele de asigurare calatorie sunt emise in numele Vector - Broker de asigurari.

Asigurare calatorie online

Asigurare calatorie

O asigurare medicala de calatorie in strainatate acopera riscuri asociate urgentelor medicale si ofera protectie suplimentara pe toata durata calatoriilor in strainatate.

Se pot achizitiona diferite pachete de riscuri, cele mai uzuale fiind asigurarea bagajelor, a sporturilor de agrement, pierderi financiare ca urmare a renuntarii la calatorie sau din lipsa prestatiei serviciilor a unei agentii de turism.

Asigurarea se poate incheia pe o perioada de minim 2 zile si de maxim 365 zile, inainte de plecarea in calatorie.

Asigurare medicala de calatorie in strainatate

Asigurare medicala de calatorie

Ai planificat vacanta pana la ultimele detalii dar totul se poate da peste cap, intrucat nu stii cum reactioneaza organismul tau la condiriile specifice de clima, temperatura, particularitaţile gastronomice ale statului vizitat.

Fie ca este vorba de o excursie cu familia, o calatorie de afaceri, asigurarea medicala iti garanteaza accesul gratuit la servicii de sanatate in caz de accident, imbolnavire sau alte situatii ce iti pot afecta sanatatea.

Cere ofertele de pret la asigurare medicala online!

Asigurare calatorie in functie de nivelul de protectie dorit

Alegi acoperirea in functie de scopul calatoriei tale si nu vei fi nevoit sa suporti cheltuieli suplimentare. Calculator pret asigurare calatorie.

Calculeaza online

Calatoreste linistit, noi ne ocupam de probleme!

Pleci in vacanta, calatoresti in interes de serviciu, pleci la studii, incheie o polita de asigurare medicala pentru calatorii in strainatate. Prin aceasta polita calatoria ta va fi mai linistita transferand cheltuiala pentru interventiile medicale catre compania de asigurari.

Pretul minim al asigurarii

Pretul pentru o asigurare medicala de calatorie difera in functie de compania de asigurari si de riscurile acoperite de polita de asigurare. Prima de asigurare se stabileste in functie de numarul de zile asigurate (cat dureaza deplasarea), de varsta clientului, dar si de tara in care se calatoreste. Tariful pe care un client trebuie sa il plateasca pentru o asigurare de calatorie poate sa varieze intre 1 leu si 4 lei pe zi asigurata.

Ce include polita de asigurare medicala?

Polita de asigurare medicala pentru calatori in strainatate poate include:

 • Suma asigurata de pana la 50.000 euro
 • Cheltuieli medicale, farmaceutice, stomatologice, cheltuieli cu repatrierea
 • Poate fi preluata in asigurarea si practicarea de sporturi extreme
 • Asistenta permanenta pe toata durata calatoriei
 • Intreruperea calatoriei

Alege cea mai buna polita de asigurare calatorie

Primesti pe loc ofertele de pret la asigurare calatorie: Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig, Uniqa.


 • asigurare calatorie Allianz Tiriac
 • Asirom
 • asigurare calatorie City Insurance
 • asigurare calatorie Euroins
 • asigurare calatorie Generalli
 • asigurare calatorie Groupama
 • asigurare calatorie Omniasig
 • asigurare calatorie Uniqa

Compara cele mai atractive oferte de pe piata

Colaboram cu toate societatile de asigurari din Romania. Ai acces la o oferta larga de polite si decizi care raspunde cerintelor tale. Beneficiezi de solutii de asigurare la preturi unice in Romania.