Asigurare locuinta facultativa, calculator asigurare locuinta online

Asigurarea de locuinta garanteaza siguranta si acoperirea pierderilor materiale in cazul producerii riscurilor asigurate. Protejeaza-ti proprietatea si bunurile personale cu polita de asigurare locuinta facultativa la cel mai bun pret. Afla cat costa prima de asigurare locuinta online!

Calculator asigurare locuinta

Avem nevoie de datele tale sa te contactam.

Preturi & Tarife asigurare locuinta 2024

Ai acces pe loc la tabelul de preturi si tarife de asigurare locuinta 2024 de la toti asiguratorii din Romania.

Calculator asigurare facultativa locuinta. Afla cat costa o asigurare de locuinta online! Ai acces imediat la polite cu acoperiri diferite si prime de asigurare pentru locuinta. Calculeaza rapid prima de asigurare la casa, apartament sau vila, online.

Asigurari la tine Acasa este brand operat de ATA Asistent in Brokeraj, cu sediul in Bucuresti. Politele de asigurare locuinta sunt emise in numele Vector - Broker de asigurari.

Asigurare locuinta facultativa online

Asigurare facultativa locuinta

Asigurarea facultativa a locuintei si/sau a bunurilor continute in aceasta este una dintre cele mai importante asigurari pe care o poti incheia ca persoana fizica.

Proprietarii care incheie o polita de asigurare facultativa a locuintei protejeaza: apartamente, case, vile sau imobile in intregime, impotriva producerii anumitor riscuri care sunt prevazute in contractul incheiat.

Cum reduci costul la asigurari de locuinte? Iti oferim toate sfaturile necesare, consiliere si evaluare riscuri, pentru a alege varianta optima din ofertele de asigurari locuinte.

 Calculator asigurare locuinta, preturi online

Asigurare casa, apartament

Suma asigurata a locuintei este valoarea reala a acesteia, stabilita de societatea de asigurare. Diferenta este data de riscurile acoperite, care sunt extrem de importante prin prisma alegerii unui produs.

Ramai stapan pe situatie si ocrotesti tot ce inseamna acasa, cu asigurarea de locuinta si bunuri potrivita. Cere oferta de pret la asigurare locuinta facultativa online si pentru prima casa.

Ai credit obtinut prin prima casa? Banca nu te poate obliga sa inchei asigurarea pentru prima casa la colaboratorii sai, de obicei, mult mai scumpa. In cazul locuintelor achizitionate prin credit ipotecar, asigurarea este cesionata in favoarea Bancii.

Compara online politele de asigurare locuinta si preturile

Gaseste cea mai ieftina asigurare facultativa de locuinta care acopera nevoile tale. Calculator de asigurare locuinta online, pentru a sti exact pretul politei tale!

Calculator pret

Asigurari facultative de locuinta

Asigurarea facultativa a locuintei se adreseaza tuturor clientilor, persoane fizice sau juridice, care sunt proprietari de imobile cu destinatia de locuinta (apartamente, case, vile sau alte constructii), inclusiv pentru programul prima casa.

Confuz cu privire la asigurarea locuintei?

Asigurarea locuintei este o modalitate excelenta de a proteja casa si bunurile impotriva lucrurilor pe care nu le putem prevede. Nu conteaza daca locuiesti intr-un apartament cu un dormitor sau intr-o casa decomandata cu cinci dormitoare, locuinta este, fara indoiala, castelul tau. Deci, este important sa ai protectia potrivita pentru a proteja casa.

Ce acopera asigurarea pentru locuinte?

Exista doua tipuri de asigurari pentru case: acoperirea cladirilor si a continutului sau bunurilor. Asigurarea cladirilor acopera structura casei, acoperisul, peretii, usi si ferestre, corpuri si accesori, bucatariile si unitatile de baie, iar asigurarea de bunuri acopera daunele cauzate de furt, incendiu, furtuni, inundatii sau scurgeri de apa. Bunurile includ, de asemenea, haine, mobilier, covoare si perdele, bijuterii si electronice.

In cazul producerii unui eveniment asigurat, despagubirea este preluata de catre compania de asigurare, economiile tale raman intacte. Prin polita de asigurare facultativa locuinta pot fi preluate mai multe riscuri: incendiu, explozie, calamitati naturale (cutremur, inundatii, alunecari de teren, furtuna, grindina) si altele.

Se preia si clauza de raspundere civila, prin care daca o terta persoana este prejudiciata, despagubirea sa fie preluata de catre compania de asigurari (ex: din locuinta ta se scurge apa intr-o locuinta invecinata). De asemenea, se pot asigura si bunurile din interiorul locuintei, inclusiv pentru riscul de furt al acestora. Cere oferta de pret pentru asigurarea facultativa a locuintei online de la AtA Asigurari Bucuresti!

Alegerea politei de asigurare a locuintei potrivita, dar ieftina

Dorim sa obtii cea mai buna acoperire, si, in acelasi timp, o asigurare de locuinta ieftina.

Cu ajutorul aplicatiei calculator asigurare locuinta, poti sa inchei polite de asigurare pentru orice tip de locuinta - casa sau apartament - online, simplu si rapid. Preturile prezentate sunt cele reale, preluate direct de la societatile de asigurari. Iti economisim prima de asigurare si oferim informatii complete celor care doresc sa cumpere cea mai buna polita la cel mai mic pret.

Acte necesare asigurare facultativa de locuinta

Pentru a incheia o asigurare facultativa de locuinta este necesar actul de identitate. Polita se incheie pe baza declaratiei pe proprie raspundere. Actele de proprietate asupra locuintei sunt necesare doar in caz de dauna.

Pretul asigurarii facultative si suma asigurata

Cat costa o asigurare de locuinta? Pretul asigurarii facultative a locuintei difera in functie de riscurile pentru care doresti acoperire. Cele mai frecvente riscuri pe care proprietarii de locuinte din Romania le includ in polita de asigurare sunt: furt, conducte sparte, incendiu, raspundere civila.

Este bine de stiut ca polita facultativa acopera cele 3 riscuri de catastrofa cuprinse in polita obligatorie de locuinta doar peste limita politei PAD (maxim de 20.000 de euro).

La o casa, vila sau apartament de 100.000 € se incheie o asigurare locuinta facultativa + obligatorie, asigurarea facultativa va acoperi riscurile de inundatie, cutremur si alunecari de teren in limita a 80.000 €, restul de 20.000 € fiind acoperite de polita PAD. De asemenea, celelalte riscuri (incendiu, furt etc.) vor fi acoperite in limita a 100.000 €.

Suma asigurata a locuintei este valoarea reala a acesteia, iar pentru a fi stabilita de catre societatea de asigurare trebuie sa furnizati urmatoarele date: anul constructiei, materialele folosite, finisaje interioare si exterioare, suprafata etc.

Procentual vorbind, primele practicate de companiile de profil variaza intre 0,1 - 0,4% din valoarea locuintei si a bunurilor, acolo unde este cazul - pentru politele facultative.

In functie de riscurile pentru care se doreste acoperire, firma de asigurari va calcula prima de asigurare. Tinand cont de aceste criterii (riscuri acoperite, suma asigurata etc.) cu ajutorul unui agent sau broker de asigurari locuinte poti cumpara o polita ieftina.

Alege cea mai buna polita de asigurare locuinta facultativa

Primesti pe loc ofertele de pret la asigurare locuinta facultativa: Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig, Uniqa.


  • asigurare locuinta facultativa Allianz Tiriac
  • Asirom
  • asigurare locuinta facultativa City Insurance
  • asigurare locuinta facultativa Euroins
  • asigurare locuinta facultativa Generalli
  • asigurare locuinta facultativa Groupama
  • asigurare locuinta facultativa Omniasig
  • asigurare locuinta facultativa Uniqa

Compara cele mai atractive oferte de pe piata

Colaboram cu toate societatile de asigurari din Romania. Ai acces la o oferta larga de polite si decizi care raspunde cerintelor tale. Beneficiezi de solutii de asigurare la preturi unice in Romania.