Asigurare raspundere civila profesionala contabil

Asigurarea de raspundere civila profesionala a contabililor autorizati, expertilor contabili, cenzorilor si consultantilor fiscali, asigurarea malpraxis, iti ofera protectia financiara necesara in cazul in care trebuie sa platesti despagubiri.

Asigurare malpraxis contabil

Avem nevoie de datele tale sa te contactam.

Calculator pret asigurare malpraxis expert contabil online.

Asigurari la tine Acasa este brand operat de ATA Asistent in Brokeraj, cu sediul in Bucuresti. Politele de asigurare malpraxis sunt emise in numele Vector - Broker de asigurari.

Asigurare raspundere civila profesionala expert contabil

Asigurare raspundere profesionala contabil

Asigurarea de raspundere civila profesionala a contabililor autorizati, expertilor contabili, cenzorilor si consultantilor fiscali acopera prejudiciul material cauzat tertilor, in conditiile in care asiguratul este raspunzator potrivit legii.

Raspunderea civila profesionala, asigurarea de malpraxis, poate fi facuta indiferent daca persona in cauza este angajata sau reprezinta o forma de organizare juridica.

Asigurare malpraxis contabil

Asigurare malpraxis contabili

Chiar si celor mai buni li se poate intampla sa greseasca, oricat de profesionisti ar fi in domeniu.

In cazul in care, in cadrul exercitarii profesiei, provoci tertilor, beneficiarilor serviciilor tale profesionale daune din culpa, o asigurare malpraxis poate acoperi daunele cauzate. Ai protectia financiara necesara atunci cand esti nevoit sa platesti despagubiri.

Asigurare profesionala expert contabil, pret asigurare malpraxis

Foloseste calculatorul online de asigurare raspundere profesionala si gaseste polita care acopera si se potriveste cel mai bine activitatii tale.

Cere oferta

Cum inchei o asigurare malpraxis rapid si simplu?

Stim ca nu ai timp de pierdut cautand cel mai bun pret la asigurare malpraxis pentru activitatea ta, asa ca iti oferim un calculator asigurare malpraxis expert contabil online care iti ofera posibilitatea sa verifici, simplu si rapid, tarifele apoi sa cumperi o asigurare de malpraxis la cel mai bun pret.

Cine poate incheia asigurarea de raspundere civila profesionala?

Asigurarea de raspundere civila profesionala poate fi incheiatata pentru una din urmatoarele profesii: medic, farmacist, asistent medical, medic veterinar, avocat, notar, administrator judiciar, lichidator, auditor, arhitect, inginer, constructor, proiectant, expert contabil, contabil autorizat sau broker de asigurare. Prin polita de raspundere civila profesionala se acopera daunele cauzate beneficiarilor ca urmare a practicarii profesiei asiguratului.

Alege cea mai buna polita de asigurare raspundere civila contabili

Primesti pe loc ofertele de pret la asigurare raspundere civila contabili: Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig, Uniqa.


  • asigurare raspundere civila contabili Allianz Tiriac
  • Asirom
  • asigurare raspundere civila contabili City Insurance
  • asigurare raspundere civila contabili Euroins
  • asigurare raspundere civila contabili Generalli
  • asigurare raspundere civila contabili Groupama
  • asigurare raspundere civila contabili Omniasig
  • asigurare raspundere civila contabili Uniqa

Compara cele mai atractive oferte de pe piata

Colaboram cu toate societatile de asigurari din Romania. Ai acces la o oferta larga de polite si decizi care raspunde cerintelor tale. Beneficiezi de solutii de asigurare la preturi unice in Romania.